Už milijoną skaičiuos lauko tualetų turinį: po to gresia nejuokingos baudos

DELFI LT tinklalapyje buvo publikuotas straipsnis „Už milijoną skaičiuos lauko tualetų turinį: po to gresia nejuokingos baudos“ (žemiau pateikiama jo ištrauka).


Aplinkos ministerija pastaruoju metu paskelbė nemažai naujų sumanymų, kurie teoriškai yra skirti gamtos resursų saugojimui ir taršos mažinimui, tačiau gyventojus jie verčia kraipyti galvas. Pirmiausia paskelbta apie tai, kad norima apmokestinti per parą sunaudojančius 10 kub. m ir daugiau paviršinio vandens. Tai aktualu daržininkams ir sodininkams, kurie laisto savo gėrybes gamtos telkinių vandeniu. Dabar užsimota suskaičiuoti ir gyventojų nuotekas – už milijoną sukurti informacinę sistemą, kurioje atsispindėtų, kiek lauko tualete žmogus prikaupia nuotekų, kiek jų oficialiai išvežama ir kiek, galimai, nubėga ne ten, kur reikėtų.
Skaityti toliau →

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.