Registravimosi instrukcijos

Registravimosi Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos (LSBA) svetainėje seka:

1. paspauskite https://sbasociacija.lt/registracija/;
  2. įveskite savo vartotojo vardą, el. pašto adresą, slaptažodį (2x), savo sodininkų bendrijos pavadinimą ir rajoną, padėkite varnelę prie ‘Aš ne robotas‘ (kad išlaikyti vaizdinį testą) bei paspauskite mygtuką ‘Registruotis‘;
  3. gavę pranešimą, kad registracija baigta, prisijunkite, įvesdami ką tik sukurto vartotojo vardą ir slaptažodį (taip pat padėkite varnelę ‘Prisiminti mane‘ laukelyje, kad nereikėtų prisijungti kiekvienąkart po naršyklės uždarymo);
  4. prisijungę dar negalėsite matyti visos informacijos skirtos asociacijos nariams, nes šiuo metu dar nėra aišku ar esate LSBA narys; kad galima būtų Jus identifikuoti, prašome užpildyti formą, esančią puslapyje ‘Nario registracija‘: https://sbasociacija.lt/nario-registracija/;
  5. įvertinęs pateiktą formoje informaciją, svetainės administratorius suteiks Jums aukštesnes privilegijas svetainėje (tai gali užtrukti iki 48 val.);
  6. po minėto laiko, patikrinę savo el. paštą, pastebėsite el. laišką, patvirtinantį, kad jau galite matyti visą Jums skirtą informaciją.

Pastaba: jei negalite prisijungti (gaunate klaidą), bet anksčiau galėjote, patikrinkite ar nedarote klaidos įrašydami vartotojo vardą ir/ar slaptažodį (tokiais atvejais visuomet būna beveik 100% tikimybė, kad tai vartotojo, o ne kompiuterio klaida). Jei pamiršote slaptažodį, pakeiskite jį čia: https://sbasociacija.lt/pamirstas-slaptazodis/.

Pastaba: įvedus prisijungimo duomenis neteisingai 5 kartus 1 val. laikotarpyje, vartotojas yra automatiškai blokuojamas 24 valandoms (tuomet vėliau net ir teisingai įvedus duomenis, svetainė rodys klaidą).

Svetainės administracija