Registravimosi instrukcijos

Registravimosi Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos (LSBA) svetainėje seka:

1. paspauskite https://sbasociacija.lt/registracija/;
  2. įveskite savo vartotojo vardą, el. pašto adresą, slaptažodį (2x), savo sodininkų bendrijos pavadinimą ir rajoną, susipažinkite ir sutikite su svetainės „Privatumo politika“ bei „Taisyklėmis ir sąlygomis“, padėkite varnelę prie „Aš ne robotas“ (kad išlaikyti vaizdinį testą) bei paspauskite mygtuką „Registruotis“;
  3. gavę pranešimą, kad registracija baigta, prisijunkite, įvesdami ką tik sukurto vartotojo vardą ir slaptažodį (taip pat padėkite varnelę „Prisiminti mane“ laukelyje, kad nereikėtų prisijungti kiekvienąkart po naršyklės uždarymo);
  4. prisijungę dar negalėsite matyti visos informacijos skirtos asociacijos nariams, nes šiuo metu dar nėra aišku ar esate LSBA narys; kad galima būtų Jus identifikuoti, prašome užpildyti formą, esančią puslapyje „Nario registracija“: https://sbasociacija.lt/nario-registracija/;
  5. įvertinęs pateiktą formoje informaciją, svetainės administratorius suteiks Jums aukštesnes privilegijas svetainėje (tai gali užtrukti iki 48 val.);
  6. po minėto laiko, patikrinę savo el. paštą, pastebėsite el. laišką, patvirtinantį, kad jau galite matyti visą Jums skirtą informaciją.

Pastaba: jei negalite prisijungti (gaunate klaidą), bet anksčiau galėjote, patikrinkite ar nedarote klaidos įrašydami vartotojo vardą ir (ar) slaptažodį (tokiais atvejais visuomet būna beveik 100% tikimybė, kad tai vartotojo, o ne kompiuterio klaida). Jei pamiršote slaptažodį, pakeiskite jį čia: https://sbasociacija.lt/pamirstas-slaptazodis/.

Pastaba: įvedus prisijungimo duomenis neteisingai 5 kartus 1 val. laikotarpyje, vartotojas yra automatiškai blokuojamas 24 valandoms (tuomet vėliau net ir teisingai įvedus duomenis, svetainė rodys klaidą).

Svetainės administracija