Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena 2020

Atvirukas „Kovo 11-oji“

Jau trisdešimt metų praėjo nuo tos dienos, kai Atkuriamasis Seimas pasirašė Lietuvos nepriklausomybės atstatymo aktą. Ši diena simbolizuoja mūsų Tautos valią, dvasią ir nepalaužiamą norą gyventi nepriklausomoje valstybėje. Iš kartos į kartą perduodama laisvės dvasia tesuteikia mums tvirtybės neišsigąsti laikinų sunkumų, džiaugtis didelėmis ir mažomis pergalėmis bei pasiekimais.

Lietuvos sodininkų bendrijų asodiadija nuoširdžiai sveikina visus su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena!Skaityti toliau →

Su Vasario 16-ąja!

Lietuva – tai žemė, kurioje gyvena mūsų seneliai, tėvai, broliai, seserys ir kurioje gyvens mūsų ateinančios kartos. Džiaukimės laisve, branginkime ją ir tvirtinkime Tėvynę kasdieniais savo darbais!

Vasario 16-oji – Valstybės atkūrimo diena

Lietuvos sodininikų bendrijų asociacijos valdyba sveikina visus su Lietuvos Valstybės gimimo diena – Vasario 16-ąja diena!… Skaityti toliau →

2019-ųjų Kalėdinis sveikinimas

Kalėdinis ir Naujametinis sveikinimas.

Sveikiname visus Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos narius ir Jų artimuosius su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais 2020-aisias metais!

Atvirukas „Su artėjančiais 2020-tais“

Tegul artėjančių Kalėdų dvasia išsaugo mūsų jautrumą ir gerumą, lai kiekvieno mūsų širdies Kalėdos tampa džiaugsmo šaltiniu ir sielos namais mūsų artimiesiems. Stebuklinga Kalėdų dvasia tepripildo širdis šiluma ir meile. Gražių švenčių!

Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos valdyba
 … Skaityti toliau →