Kvietimas stoti į asociaciją

Kvietimas stoti į Lietuvos sodininkų bendrijų asociaciją

Kuo mūsų daugiau – tuo svaresnis mūsų žodis!

Gerbiami sodininkai, kviečiame prisijungti prie mūsų – stoti į Lietuvos sodininkų bendrijų asociaciją. Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos iniciatyvos dėka sodininkų reikalų sprendimas pastaruoju metu pasidarė neįprastai aktualus Lietuvos Respublikos Vyriausybei. Netrukus bus priimti labai svarbūs poįstatyminiai aktai dėl sodininkų bendrijų kelių sutvarkymo ir perdavimo savivaldybėms. Mūsų vieningumas priimant mums visiems svarbius įstatymus ir nutarimus dėl bendrijų kelių priežiūros, žemės valdymo, atliekų tvarkymo ir kitų mėgėjiškos sodininkystės reikmių yra gyvybiškai būtinas.

Todėl kviečiame Jus visus, kurie dar nesate mūsų asociacijos nariais, prisijungti prie mūsų ir tiesiogiai dalyvauti Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos veikloje, diskutuoti mums visiems rūpimais klausimais bei siūlyti jų sprendimus. Tam prašome užpildyti prašymą, kurio formą galite atsisiųsti čia.

Metinis asociacijos nario mokesčio dydis priklauso nuo Jūsų bendrijos dydžio – 0,65 € sklypui.
Priėmimo į asociaciją salygos: rašomas prašymas ir sumokamas vienkartinis įstojimo mokestis. Mokesčio dydis: SB iki 100 sklypų – 25 €; SB nuo 100 iki 200 sklypų – 40 €; 200 ir daugiau sklypų – 60 €.
 

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.