Susitikimas Panevėžio rajono savivaldybėje

Vasario 15 dieną, Panevėžio rajono savivaldybėje įvyko sodininkų susitikimas susidariusioms problemoms spręsti. LSBA trumpai pristatė savo veiklą ir darbo grupėje dėl kelių perdavimo savivaldybėms nuveiktus darbus.

Panevėžio rajono meras Povilas Žagūnis pasidalino savo žiniomis ir patirtimi, sukaupta dirbant meru, paminėjo skaudžiausias rajono problemas ir įgyvendintus projektus, pakvietė sodininkus vienytis sprendžiant savo problemas. Taip pat pranešė, kad nežada kelti savo kandidatūros mero rinkimuose, tačiau norėtų tęsti darbus savivaldybės taryboje.

Sodininkų susitikimas Panevėžio rajono savivaldybėje (2023-02-15)

Sodininkų susitikimas Panevėžio rajono savivaldybėje (2023-02-15)

LSBA valdybos narys Valdimaras Guzaitis pasidalino mintimis apie darbo grupės dėl kelių perdavimo savivaldybėms veiklą ir darbo rezultatus bei užsiminė, kad tikisi sulaukti gerų žinių iš LR Seimo dėl Sodininkų bendrijų įstatymo pakeitimo tolimesnės eigos.

Susitikime taip pat dalyvavo ir kandidatas į Panevėžio rajono merus Edmundas Toliušis, kuris pažadais nesišvaistė, tačiau užsirašė svarbiausias sodininkų paminėtas problemas.

Prie susitikimo prisijungė ir seimo narė Guoda Burokienė, kuri pažadėjo palaikyti darbo grupės paruoštas Sodininkų bendrijų įstatymo pataisas Seime.

Susitikimui baigiantis, rajono sodininkų atstovai pasidalino savo patirtimi susiduriant su sunkumais savo bendrijose.
 

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.