Sodininkai tariasi

Šių metų vasario mėn. 20 dieną Klaipėdos rajono savivaldybėje (Gargžduose ) įvyko rajono sodininkų susirinkimas, kuriame dalyvavo LR Seimo nariai E. Masiulis ir V. Grubliauskas, Klaipėdos r. savivaldybės administracijos direktorius Č. Banevičius, savivaldybės skyrių atsakingi darbuotojai, Sodininkų asociacijos pirmininkas E. Germanavičius.

Sodininkai kėlė aktualius klausimus ir prašymus Savivaldybei į kuriuos atsakė administracijos direktorius ir skyrių darbuotojai. Buvo kalbėta apie eilę problemų, kurias apibendrinti pavesta Sodininkų bendrijų asociacijos pirmininkui E. Germanavičiui ir pateikti Seimo nariams. Pasitarimo protokolas bus paskelbtas mūsų svetainėje

Iš kairės idešinę: Dovilų seniūnė N. Ilginienė, Klaipėdos r. administracijos direktorius Č. Banevičius, Seimo narys E. Masiulis, Seimo narys V. Grubliauskas, Sodininkų asociacijos pirmininkas E. Germanavičius.

Komentarai nepriimami.