Vilniaus miesto taryba: sodų gatvės bus tvarkomos efektyviau

Diena.lt tinklalapyje buvo publikuotas straipsnis „Vilniaus miesto taryba: sodų gatvės bus tvarkomos efektyviau“ (žemiau pateikiama jo ištrauka).


Sodininkų bendrijų teritorijose nuolat gyvenančių gyventojų skaičius auga ir jose esantys keliai vis intensyviau naudojami. Teritorijos aplink Vilnių laipsniškai virto miesto gyvenamaisiais kvartalais. Jų gatvių būklės klausimai aktualūs ir sodų gyventojams, ir juos prižiūrintiems. Sutvarkius gatvių infrastruktūrą, žymiai pagerėtų gyvenamoji aplinka, sakoma pranešime.

Teritorijos aplink Vilnių palaipsniui virto miesto gyvenamaisiais kvartalais. Jų gatvių būklės klausimai aktualūs ir sodų gyventojams, ir juos prižiūrintiems. Sutvarkius gatvių infrastruktūrą, žymiai pagerėtų gyvenamoji aplinka.

Miesto Taryba pritarė tvarkai, pagal kurią atsiras galimybė perimti ir įregistruoti sodininkų bendrijų teritorijose esančių vietinės reikšmės kelių sklypus, kas padėtų užtikrinti efektyvų lėšų, skiriamų gatvių statybai ir priežiūrai, planavimą ir valdymą, o sodininkams – patogesnius kelius.

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.