Sveiki sulaukę šventų Kalėdų ir Naujųjų Metų

2021 metai buvo kitokie negu ankstesni. Šiais metais susidūrėme su sunkumais, kurie palietė kiekvieną gyventoją, tuo pačiu tai palietė ir sodininkus, bei visą mūsų veiklą. Daug žmonių susidūrė su sveikatos iššūkiais, reikalavimais darbo vietose, apribojimais socialinėje veikloje. Visuomenėje buvo formuojamos įvairios nuomonės, žmonės kaip niekad supriešinti tarpusavyje. Visa tai apsunkino ir sodininkų problemų sprendimus, tačiau metai nepraėjo veltui. Pavyko išjudinti sodininkų kelių perdavimo klausimus, nors didelių rezultatų nepasiekta, tačiau žingsnis po žingsnio tikimės, kad nežiūrint Lietuvoje esamų krizių sodininkų problemos nebus pamirštos.
Šiuo labai gražiu Kalėdiniu laikotarpiu, norėčiau visus pasveikinti ir palinkėti kuo geresnės sveikatos, sutarimo savo artimoje aplinkoje ir tikėjimo, kad kitais metais visos mūsų svajonės taps realybe. Gerų švenčių Jums ir Jūsų šeimoms.

Juozas Ravinis
Lietuvos SB asociacija

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai

Sveiki sulaukę šventų Kalėdų ir Naujųjų Metų — Komentarų: 1