Kviečiame Panevėžio rajono sodininkus aptarti susidariusias problemas

Gerbiami sodininkai,
šiuo metu sprendžiami mums aktualūs klausimai ir ypatingai reikalingas kiekvieno iš mūsų įnašas. Mums reikia kaip niekad būti vieningiems siekiant bendrų tikslų. Lietuvos sodininkų bendrijų asociacija šių metų vasario 15, trečiadienį, organizuoja susitikimą, kuriame dalyvaus – LSBA atstovai, Panevėžio rajono savivaldybės, Lietuvos Respublikos Seimo, Panevėžio rajono sodininkų bendrijų atstovai. Numatoma programa:

15:00–15:10 Įžanga. Dalyvių pristatymas.
15:10–15:25 Panevėžio miesto savivaldybės ir LR Seimo atstovų pasisakymai sodininkams aktualiais klausimais.
15:25–15:40 Pagrindinių sodininkų problemų pristatymas, kelių perdavimo savivaldybėms aktualijos.
15:50–16:10 Diskusijos ir seminaro apibendrinimas.

Kviečiame Jus dalyvauti, kadangi tik Jūs geriausiai žinote savo problemas, o mes ieškosime būdų kaip jas išspręsti. Taip pat kviečiame prisidėti prie mūsų veiklos, kad visi sprendimai vyktų kiek galima greičiau.

Susirinkimo pradžia 2023-02-15, trečiadienį, 15:00 val. Panevėžio rajono savivaldybės salėje.
Adresas: Vasario 16-osios g. 27, 35185 Panevėžys.

Renginio organizatoriai: Lietuvos sodininkų bendrijų asociacija, Panevėžio rajono savivaldybė.

Kontaktams:
Arvydas Puzinas – tel. +370 699 99127

Komentarai

Kviečiame Panevėžio rajono sodininkus aptarti susidariusias problemas — Komentarų: 1

1. Sėkmės Panevėžio rajono sodininkams diskutuojant su vietos savivaldos atstovais apie esamas problemas!
    Yra sektinas pavyzdys: Šiaulių rajono savivaldybės dėmesys čia įsikūrusioms sodininkų bendrijoms – skirta 10.000,00 €. Linkiu Panevėžio rajono sodininkams su savo savivaldybe pasiekti dar geresnį susitarimą!