Dėl paramos skyrimo

Pradėjus deklaruoti pajamas, dirbantys asmenys gali paskirti 1,2 % nuo savo sumokėtų mokesčių įvairioms organizacijoms. Lietuvos sodininkų bendrijų asociacija kviečia visus, kurie nepasinaudojo šia galimybe, paskiriant savo mokesčių dalį ugdymo, mokymo ar kitoms įstaigoms, šią paramą paskirti mūsų bendruomenės veiklai.
Kaip skirti paramą
Remiantis Lietuvos Respublikos Labdaros ir Paramos įstatymu, kiekvienas dirbantis asmuo, gali skirti 1.2% nuo sumokėto Gyventojų pajamų mokesčio (GPM) organizacijai, turinčiai teisę gauti tokią paramą.
Informuojame, kad Lietuvos sodininkų bendrijų asociacija turi paramos gavėjo statusą. Kiekvienas gali skirti 1.2 proc. nuo sumokėto GPM mūsų bendrijos reikmėms.
Gavėjo identifikacinis numeris (kodas): 160453369
Dėkojame visiems prisidedantiems prie asociacijos veiklos, taip pat ir tiems, kurie domisi sodininkų problemomis ir padeda jas spręsti.

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.