Su Valstybės ir Tautiškos giesmės diena!

Lietuvos sodininkų bendrijų asociacija sveikina visus ir kviečia švęsti Karaliaus Mindaugo karūnavimo ir Tautiškos giesmės dieną!

Sveikinimas su Valstybės Diena

Šiais metais pirmą kartą liepos 6-ąją minime ne tik Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo), bet ir „Tautiškos giesmės“ dieną. Linkime visiems šiandien ta proga smagiai sudainuoti Tautišką giesmę!

SB „Svajonė“ 50-metis per Jonines

Buvo naktys švento Jono,
Laužai degė paupy…

Šios Joninės buvo ne eilinės – sodininkų bendrija „Svajonė“ kartu minėjo ir savo įkūrimo 50-metį. 🔥🔥🔥

Birželio 23 d. sodininkų bendrija „Svajonė“ Šiauliuose atšventė laukiamiausią metuose šventę – Jonines. Tai buvo puiki proga visiems susitikti, susipažinti, padainuoti ir pašokti Joninių laužo šviesoje! Juk paparčio žiedo visiems drauge ieškoti smagiau!.. Buvo akcijų ir atrakcijų, staigmenų. Geros nuotaikos ir šypsenų netrūko. 🌿🌿🌿🌸

Ilgiausią metų dieną ir trumpiausią naktį, apgaubtą įvairiausių paslapčių ir mistinio paparčio žiedo ieškojimo, Šiaulių miesto sodininkų bendrija „Svajonė“, kaip ir kasmet, susibūrė palydėti ir pasitikti kartu.… [SKAITYTI TOLIAU]

Buhalterinės apskaitos paslaugos

Sodininkų bendrijų vadovų dėmesiui!

B. Šmitaitės įmonė, atliekanti sodininkų bendrijų buhalterinę apskaitą, siūlo:

• Asociacijos nariams buhalterinę apskaitą su nuolaidą;
  • Laiku ir kokybiškai atliekamas buhalterinės apskaitos paslaugas;
  • Pinigų iš sodininkų surinkimą:
    • B. Šmitaitės įmonės patalpose;
    • sumokant į bendrijos sąskaitą internetu;
    • sumokant „Perlo“ terminale;
  • Kitas paslaugas: sąmatų ruošimo, teisines, organizacines, raštvedybos ir pan.

Į mus kreiptis galite: tel. 8 650 79102, 8 644 38905, el. p. buhsmit@gmail.com.