SB „Svajonė“ 50-metis per Jonines

Buvo naktys švento Jono,
Laužai degė paupy…

Šios Joninės buvo ne eilinės – sodininkų bendrija „Svajonė“ kartu minėjo ir savo įkūrimo 50-metį. 🔥🔥🔥

Birželio 23 d. sodininkų bendrija „Svajonė“ Šiauliuose atšventė laukiamiausią metuose šventę – Jonines. Tai buvo puiki proga visiems susitikti, susipažinti, padainuoti ir pašokti Joninių laužo šviesoje! Juk paparčio žiedo visiems drauge ieškoti smagiau!.. Buvo akcijų ir atrakcijų, staigmenų. Geros nuotaikos ir šypsenų netrūko. 🌿🌿🌿🌸

Ilgiausią metų dieną ir trumpiausią naktį, apgaubtą įvairiausių paslapčių ir mistinio paparčio žiedo ieškojimo, Šiaulių miesto sodininkų bendrija „Svajonė“, kaip ir kasmet, susibūrė palydėti ir pasitikti kartu.… [SKAITYTI TOLIAU]

Buhalterinės apskaitos paslaugos

Sodininkų bendrijų vadovų dėmesiui!

B. Šmitaitės įmonė, atliekanti sodininkų bendrijų buhalterinę apskaitą, siūlo:

• Asociacijos nariams buhalterinę apskaitą su nuolaidą;
  • Laiku ir kokybiškai atliekamas buhalterinės apskaitos paslaugas;
  • Pinigų iš sodininkų surinkimą:
    • B. Šmitaitės įmonės patalpose;
    • sumokant į bendrijos sąskaitą internetu;
    • sumokant „Perlo“ terminale;
  • Kitas paslaugas: sąmatų ruošimo, teisines, organizacines, raštvedybos ir pan.

Į mus kreiptis galite: tel. 8 650 79102, 8 644 38905, el. p. buhsmit@gmail.com.

Sodo kursai

Gera naujiena sodininkams – startuoja nauji modernūs sodo kursai “Geltonas karutis”.

Pagrindinės kursų programos skirtos šiuolaikiškam žmogui, kuris turi sklypą ar terasą ir nori būti pajėgus pats susikurti gražią ir funkcionalią aplinką. Tam reikia žinių ir įgūdžių, kuriuos ir perteiks “Geltono karučio” profesionalai – aiškiai, taikliai, įdomiai ir praktiškai.

Kursai apima įvairias temas nuo projektavimo, dizaino ir komponavimo (kaip padaryti, kad būtų gražu?) iki augalų pasirinkimo, jų priežiūros ir sodo inžinerijos (takai, tvoros, laistymas, drenažas ir kt.).… [SKAITYTI TOLIAU]

Metaliniai kaminai

Metaliniai kaminai (nerūdijančio plieno, dažyti Jūsų pasirinkta spalva arba cinkuoti) – tai yra dvisieniai apšiltinti dūmtraukiai. Šie dūmtraukiai gali būti montuojami prie pastato išorinės sienos arba pastato viduje.  Kaminų įdėklai (montuojami į esančius plytinius ar betoninius kaminus, siekiant juos apsaugoti nuo greito suirimo veikiant karščiui ir agresyviam kondensatui, pagaminti iš rūgščiai ir karščiui atsparaus nerūdijančio plieno 316L 1,4404), atsparūs suodžių užsidegimui, maksimaliai apsaugos Jus ir Jūsų artimuosius nuo gaisro pavojaus. Atsakysime Jums į visus klausimus apie dūmtraukių sistemas, padėsime priimti tinkamiausią sprendimą, rasime išeitį iš bet kokios situacijos ir įgyvendinsime ją už itin patrauklią kainą!… [SKAITYTI TOLIAU]