SB „Svajonė“ 50-metis per Jonines

Buvo naktys švento Jono,
Laužai degė paupy…

Šios Joninės buvo ne eilinės – sodininkų bendrija „Svajonė“ kartu minėjo ir savo įkūrimo 50-metį. 🔥🔥🔥

Birželio 23 d. sodininkų bendrija „Svajonė“ Šiauliuose atšventė laukiamiausią metuose šventę – Jonines. Tai buvo puiki proga visiems susitikti, susipažinti, padainuoti ir pašokti Joninių laužo šviesoje! Juk paparčio žiedo visiems drauge ieškoti smagiau!.. Buvo akcijų ir atrakcijų, staigmenų. Geros nuotaikos ir šypsenų netrūko. 🌿🌿🌿🌸

Ilgiausią metų dieną ir trumpiausią naktį, apgaubtą įvairiausių paslapčių ir mistinio paparčio žiedo ieškojimo, Šiaulių miesto sodininkų bendrija „Svajonė“, kaip ir kasmet, susibūrė palydėti ir pasitikti kartu.… [SKAITYTI TOLIAU]

Buhalterinės apskaitos paslaugos

Sodininkų bendrijų vadovų dėmesiui!

B. Šmitaitės įmonė, atliekanti sodininkų bendrijų buhalterinę apskaitą, siūlo:

• Asociacijos nariams buhalterinę apskaitą su nuolaidą;
  • Laiku ir kokybiškai atliekamas buhalterinės apskaitos paslaugas;
  • Pinigų iš sodininkų surinkimą:
    • B. Šmitaitės įmonės patalpose;
    • sumokant į bendrijos sąskaitą internetu;
    • sumokant „Perlo“ terminale;
  • Kitas paslaugas: sąmatų ruošimo, teisines, organizacines, raštvedybos ir pan.

Į mus kreiptis galite: tel. 8 650 79102, 8 644 38905, el. p. buhsmit@gmail.com.

Skolų išieškojimas ir kita teisinė pagalba

Advokatas Sigitas Lukauskas, kontora Respublikos g. 44, Panevėžys, el. paštas s.lukauskas61@gmail.com, telefonas 868652823.

Advokatas nuo 2000 metų. Praktikuojuosi civilinės, baudžiamosios ir administracinės teisių srityse. Asociacijos nariams, sprendžiant teisines problemas, suteikiama pirmumo teisė, taikomos nuolaidos. Konkrečiau, teikiama pagalba šiais teisinių ginčų klausimais:

Civilinė teisė. Viešieji pirkimai. Konsultacijos, sutarčių rengimas, atstovavimas teisme civilinėse bylose. Skolų išieškojimas. Darbo teisė. Konsultacijos, atstovavimas teisme darbo ginčuose.

Administracinė teisė. Nuosavybės teisių atkūrimas. Mokesčių teisė, atstovavimas mokestiniuose ginčuose.… [SKAITYTI TOLIAU]

Sodo kursai

Gera naujiena sodininkams – startuoja nauji modernūs sodo kursai “Geltonas karutis”.

Pagrindinės kursų programos skirtos šiuolaikiškam žmogui, kuris turi sklypą ar terasą ir nori būti pajėgus pats susikurti gražią ir funkcionalią aplinką. Tam reikia žinių ir įgūdžių, kuriuos ir perteiks “Geltono karučio” profesionalai – aiškiai, taikliai, įdomiai ir praktiškai.

Kursai apima įvairias temas nuo projektavimo, dizaino ir komponavimo (kaip padaryti, kad būtų gražu?) iki augalų pasirinkimo, jų priežiūros ir sodo inžinerijos (takai, tvoros, laistymas, drenažas ir kt.).… [SKAITYTI TOLIAU]