Naujas įrankis sodininkų bendrijų pirmininkams

2019 m. balandžio 6 d.​​ Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos (LSBA) narių susirinkimo metu buvo patvirtintas naujos LSBA interneto svetainės projektas, pagal kurį naujoji svetainė, be įprastinės naujienų, pranešimų bei nutarimų paskelbimo galimybės, turėtų ir papildomas funkcijas ne tik savo, bet ir jos narių, sodininkų bendrijų, svetainėms.

Tokia „WordPress“ multisvetainė yra sėkmingai sukurta ir jau talpina savyje pirmąsias sodininkų bendrijų svetaines. Šios svetainės savo funkcionalumu ir išvaizda niekuo nesiskiria nuo atskirai valdomų „WordPress“ svetainių.… [SKAITYTI TOLIAU]

Seime svarstytas Sodininkų bendrijų įstatymo projektas

Seimo 2019 m. lapkričio 14 d. vakariniame posėdyje darbotvarkės klausimu 2-5 svarstytas Sodininkų bendrijų įstatymo Nr. IX-1934 2, 6, 7, 8, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27 straipsnių ir penktojo skirsnio pavadinimo pakeitimo ir Įstatymo papildymo 22(1) straipsniu įstatymo projektas (Nr. XIIIP-2277(7)).

Dokumento tekstą rasite čia.

Pasibaigus svarstymui, įvyko balsavimas dėl pritarimo projektui. Balsavo 86 iš 89 užsiregistravusiųjų Seimo narių: už – 59, prieš – 4, susilaikė – 23.… [SKAITYTI TOLIAU]

Aplinkos apsaugos komiteto 2019-07-24 posėdis

2019 m. liepos 24 d. įvyko Seimo aplinkos apsaugos komiteto posėdis, kuriame svarstytas sodininkų bendrijų įstatymo (SBĮ) Nr. IX-1934 2, 6, 7, 8, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27 straipsnių ir penktojo skirsnio pavadinimo pakeitimo ir Įstatymo papildymo 22(1) straipsniu įstatymo projektas.

Visą Seimo aplinkos apsaugos komiteto posėdžio vaizdo įrašą galite matyti čia: https://www.youtube.com/watch?v=iX3xPk8p5vA (Sodininkų klausimai – nuo 73 iki 104 minutės).

2019-07-24 Aplinkos apsaugos komiteto posėdis

Watch this video on YouTube

Pastaba: „YouTube“ neturi galimybės matyti Jūsų asmeninės informacijos šiame puslapyje iki tol, kol nepaleidžiamas vaizdo įrašas.