Karantinas pratęstas iki 2020-05-11

LR Vyriausybė 2020-04-22 nusprendė pratęsti karantiną iki gegužės 11 dienos. Be to, Vyriausybė nuo balandžio 27 d. nutarė pradėti antrąjį karantino švelninimo etapą.

Tai reiškia, kad laikantis sugriežtintų reikalavimų, savo paslaugas galės teikti kirpyklos ir nagų priežiūros salonai, lauko kavinės, bibliotekos, muziejai ir zoologijos sodai bei dalis kitų, teikiančių kultūrines, laisvalaikio paslaugas, verslų. Atveriama galimybė tam tikrų sporto rūšių profesionalioms treniruotėms lauke.

Kaukių dėvėjimas viešose vietose ir toliau išlieka privalomas, išskyrus tuos atvejus, kai valgoma ar geriama viešojo maitinimo įstaigose. Kavinės, restoranai ir barai lankytojus galės aptarnauti tik lauke, taip pat, kaip ir anksčiau, tiekti maistą išsinešimui.

Plačiau apie tai skaitykite portale „Mano vyriausybė“: https://lrv.lt/lt/naujienos/karantinas-pratestas-iki-geguzes-11-dienos-nuo-pirmadienio-atsidaro-lauko-kavines-grozio-salonai-bibliotekos-ir-muziejai.

Pirmą kartą, t. y. 2020-03-25, Vyriausybė pratęsė karantino laikotarpį dar dviem savaitėms iki 2020-04-13.

Antrą kartą, t. y. 2020-04-08, Vyriausybė vėl pratęsė karantino laikotarpį dviem savaitėms iki 2020-04-27.

Parašykite komentarą