PAPROJEKTĮ BENDRAI FINANSUOJA ISLANDIJA, LICHTENŠTEINAS IR NORVEGIJA PAGAL EEE IR NORVEGIJOS FINANSINIUS MECHANIZMUS
PAPROJEKTĮ BENDRAI FINANSUOJA LIETUVA
PirAntTreKetPenŠešSek

Asociacijos nariai

1. Asociacijos nariu gali būti Lietuvos Respublikoje registruota sodų bendrija, arba pavieniai sodininkai.
  2. Asociacijos nariais nuo jos įregistravimo dienos tampa sodų bendrijos, kurių atstovai dalyvavo steigiamajame susirinkime ir yra įtraukti į steigėjų sąrašą. Pateikę asociacijos valdybai rašytinius prašymus, asociacijos nariais gali tapti sodų bendrijos ir pavieniai asmenys po steigiamojo susirinkimo valdybos posėdyje priėmus sprendimą priimti juos į asociacijos narius.
  3. Narystė asociacijoje pasibaigia nariui pateikus asociacijos valdybai rašytini prašymą, kad pageidauja išstoti. Visuotiname asociacijos narių susirinkime priimamas sprendimas pašalinti narį dėl įstatų nesilaikymo ar likvidavus asociaciją.
  4. Asociacija gali turėti garbės narius.
  5. Sodininkų bendriją atstovauja jos pirmininkas arba kitas sodininkų bendrijos įgaliotas asmuo.

vartotojai eu
sodospalvos.lt/
www.ManoBendrija.LT
www.dumtra.lt
aukstalipiupaslaugos.lt
credo

Orai, orų prognozė Vilniuje - Orai24.lt
Orai, orų prognozė Kaune - Orai24.lt
Orai, orų prognozė Klaipėdoje - Orai24.lt

Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos buveinės adresas: A. Merkio g. 1, Lapės, LT- 54078 Kauno r. sav.

Teisinė forma – asociacija, juridinio asmens kodas 160453369

Duomenys apie Lietuvos sodininkų bendrijų asociaciją kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.