Mėgėjų sodininkystės koordinavimo komitete

Gerbiamieji sodininkai,

LR žemės ūkio ministrės įsakymu Nr. 3D-350, išleistu 2008 m. birželio 19 d. sudarytas Mėgėjų sodininkystės koordinavimo komitetas, kurio tikslas užtikrinti efektyvų sodininkystės vystymąsį ir su sodininkyste susijusių institucijų ir organizacijų partnerystę.

Sodininkai supažindinti su komiteto darbu, matosi kokie klausimai buvo svarstyti, tačiau nei vienas keltas klausimas nebuvo davestas iki galo. Matomai, tam turėjo įtakos Seimo rinkimai.

Šiuo metu neaiškus tolimesnis komiteto darbas, kuris priklausys nuo naujo Žemės ūkio ministro, turėtų keistis ir komiteto nariai. O gal tai buvo tik priešrinkiminis šou?

Norėtusi, kad ši pradžia nenueitų užmarštin, būtų sprendžiami aktualūs sodininkų klausimai. Tai priklausys nuo naujos Vyriausybės ir Seimo narių gerų norų ir supratimo, o mums sodininkams lieka tikėtis ir laukti geresnių laikų.

Sodininkų bendrijų asociacijos pirmininkas
Eidigintas Germanavičius

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.