Ataskaitinis susirinkimas 2013-04-20

Remtasi Algirdo JAKŠTO informacija

Apie Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos ataskaitinį susirinkimą už 2012 metus

2013 m. balandžio mėn. 20 d., šeštadienį, įvyko Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos ataskaitinis susirinkimas. Jame dalyvavo sodų bendrijų atstovai, svečiavosi Seimo narys Aplinkos apsaugos komiteto narys Raimundas Paliukas, Kauno rajono Lapių seniūnijos seniūnas Rimas Stankus.

Atsistatydinus valdybos nariui Česlovui Pijoraičiui, į jo vietą pasiūlytas ir išrinktas Kazimieras Abrasonis – SB „Šilas“ pirmininkas (Kaišiadorių raj.).

Susirinkime aptarti aktualiausi sodininkų bendrijų klausimai: stringantis vidaus kelių perdavimas savivaldybėms, nesprendžiamas centralizuoto vandentiekio ir nuotekų tinklų atvedimas į sodus, esamų sodų integracijos į miestų ar kaimų infrastruktūrą problemos.

Pasigesta dėmesio šių problemų sprendimui tiek savivaldybių, tiek respublikiniame lygyje.
Svarbu, kad susikaupusios problemos taptų žinomos visuose valdžios lygiuose. Būtina problemas spręsti iš esmės – ne tik pavieniais atvejais.

Raimundas Paliukas pažadėjo Seimo aplinkos apsaugos komitete sukviesti platesnį ratą suinteresuotų asmenų diskusijai šiais klausimais.

Susirinkime pristatyta Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos revizijos komisijos ataskaita už praėjusius 2012 m, perskaityta bei paviešinta asociacijos veiklos ataskaita.

„LSBA naujienos“ – naujausi tinklaraščio įrašai el. paštu ne dažniau kaip kartą per savaitę. Užsisakydami naujienlaiškį, sutinkate su mūsų Privatumo politika. Prenumeratos galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Komentarai nepriimami.